Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Υδροχόο

Από την Μαρία Ραπτοδήμου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Καθοριστικής σημασίας θα είναι για εσένα η μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιο σου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2024. Μπαίνεις σε μία περίοδο ολοκληρωτικών αλλαγών καθώς αναμοχλεύεις καταστάσεις που θα σε πιέσουν και θα σε φέρουν σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες και συναισθήματα. Μοιραία θα επηρεαστεί και η διάθεση σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς αλλάζεις και αλλάζει η αντιμετώπιση σου σε ότι αφορά τα αισθηματικά. Μέσα από αυτές όμως τις σημαντικές και αναγεννησιακές αλλαγές δεν αποκλείεται να γίνεις πιεστικός και εξουσιαστικός με τον άνθρωπό σου οδηγώντας την σχέση σου πολλές φορές στα άκρα. Είναι επιβεβλημένο να μετριάσεις την ανάγκη για κυριαρχία και να αφουγκραστείς την ουσία των πραγμάτων δίνοντας την σωστή διάσταση σε κάθε κατάσταση.

Οι Εκλείψεις στον άξονας Κριού – Ζυγού αναδεικνύουν σημαντικές ευκαιρίες και καρμικές καταστάσεις που μπορούν να δρομολογήσουν με διαφορετικό τρόπο την προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας μπαίνουν στη ζωή σου κατευθύνοντας σε σέ μονοπάτια εξέλιξης που θα απογειώσουν τα μελλοντικά σχέδια και την προσωπικότητά σου. Μέσα από τον έρωτα και τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να νιώσεις θα υπάρξει και η προσωπική σου μετεξέλιξη που θα σε κατευθύνει σε μία νέα διαδρομή που σου ταιριάζει απόλυτα.

Σημαντική είναι για εσένα η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου καθώς περνάει στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, του έρωτα και της αγάπης. Χαρίζει την εύνοια του σε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου βοηθώντας να ξεπεράσεις τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου σε νέες συστηματικές διαδρομές που σου ταιριάζουν απόλυτα. Πάθος και έξαψη απογειώνουν τις αισθήσεις και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για δύο μέσα στο οποίο μπορείς να εκφραστείς χωρίς φόβο και αναστολές. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο με τον άνθρωπο σου. Πιθανό είναι ακόμα να προχωρήσεις στην απόκτηση ενός παιδιού που θα χαρίσει χαρά απλόχερα τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφό σου.

Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου από μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τέλος περίπου Μαρτίου κατευθύνοντας να πάρεις πρωτοβουλίες που θα απογειώσουν τη σχέση και την σύνδεσή σου με το ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις σπασμωδικά ξεσπάσματα και παρορμητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η παραμονή του στους Διδύμους από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου σέ δραστηριοποιεί σε όλα τα επίπεδα και σε βοηθά να περάσεις τις καλύτερες διακοπές στη ζωή σου. Απολαμβάνεις τον θαυμασμό του συντρόφους σου ή νέας γνωριμίας που έρχεται για να κορυφώσει τα συναισθήματα και να χαρίσει μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού.

Αρχές Νοεμβρίου ο Άρης μετακινείται στον Λέοντα ενισχύοντας τον εκνευρισμό και τις αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι επιβεβλημένο να διατηρήσει στην ψυχραιμία σου απέναντι σε πιθανές άδικες επιθέσεις που μπορεί να δεχθείς από το ταίρι σου. Στις αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα ενισχύοντας την επιθυμία να ψάξεις μέσα σου και να διαπιστώσεις αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καλύπτει στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες σου.

Η Αφροδίτη στο πέρασμά της από το ζώδιο σου από μέσα Φεβρουαρίου μέχρι μέσα περίπου Μαρτίου σου δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσεις και να διεκδικήσεις την προσοχή του προσώπου που αγαπάς. Φτάνει να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στον εαυτό σου αδιαφορώντας για τις προσωπικές του ανάγκες.

Από τέλος Μαΐου μέχρι μέσα περίπου Ιουνίου η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους φωτίζοντας την προσωπικότητα και την γοητεία σου. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου προσπαθώντας να κατακτήσουν την καρδιά σου. Σημαντική είναι και η διέλευση της από τον Λέοντα από μέσα Ιουλίου μέχρι αρχές περίπου Αυγούστου που θα σου δώσει την δυνατότητα να ισορροπήσεις με τον άνθρωπο σου και να χαρείς κάθε στιγμής διασκέδασης και ερωτισμού στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα