Ο Καρκίνος το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Καρκίνος 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας καλεί να ενδυναμώσετε τις άμυνες σας, θα υπάρξουν συμβάντα που ενδεχομένως να κλονίσουν την ισορροπία του εσωτερικού σας κόσμου.  Απαραίτητο θα είναι να τονώσετε το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, παράλληλα θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε από την εμμονή και την προσκόλληση.  Δεν αποκλείεται να υπάρξει συσσώρευση απωθημένων και οργής, οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα θα βάλουν σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες.  Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα, επικεντρωμένοι θα πρέπει να είστε στην ισορροπία των σχέσεων των επαφών και των συνεργασιών. Ο Κρόνος στον Υδροχόο ίσως να σας δημιουργήσει την ανάγκη να οχυρωθείτε συναισθηματικά, ενδεχομένως να υπάρξει από την πλευρά σας έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν αποκλείεται να θελήσετε να κρατήσετε μυστικές κάποιες σκέψεις ή ενέργειες. Ο Δίας στους Ιχθείς θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για δημιουργική εξέλιξη, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συντονισμός, οργάνωση, πρακτικότητα, θα καταφέρετε να προσαρμόσετε τις ανάγκες  και τις προσδοκίες σας με τα δεδομένα.

Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας δώσει το άνοιγμα για επαγγελματική εξέλιξη και βελτίωση, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι επιδιώξεις σας τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα.  Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα και οργανωτική διάθεση, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από ασφυκτικές και αγχωτικές καταστάσεις, το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς μπορείτε να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε από καθημερινές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Ανέμελη θα είναι η στάση σας, εστιάστε στις κοινωνικές επαφές, δώστε έκταση σε σχέσεις και φιλίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - 2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Μέσα στο νέο έτος καλείστε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα εσωτερικά σας συμπλέγματα και με τις υποσυνείδητες φοβίες σας, θα πρέπει να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να εντοπίσετε ποια λάθη γίνονται από την πλευρά σας. Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να στυλωθείτε ψυχολογικά, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις τις ανάγκες και τις ενδόμυχες σας επιθυμίες. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τοξικές σχέσεις, θα έχετε τη δύναμη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ρίχνουν την ψυχολογία σας.

 Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στην ανεξαρτησία σας, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από πιεστικές συνθήκες και σχέσεις. Δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσετε τις επιθυμίες σας, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι μία σχέση που να μπορεί να σας δώσει χαρά και ικανοποίηση αλλά ταυτοχρόνως να έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε αυτόβουλα. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους σας καλεί να εξισορροπήσετε τη λογική με το συναίσθημα, ανάγκη σας θα είναι να υπάρχει συναισθηματική ισορροπία, για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε.

 Τον Μάιο και τον Οκτώβριο οι δύο εκλείψεις στον Σκορπιό θα σας δώσουν το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, αν πάρετε την απόφαση να αφήσετε πίσω σας παλιές αρνητικές ιστορίες θα καταφέρετε να δώσετε μία νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα