Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Μπορείς πια να νιώσεις ότι απαλλάσσεσαι από σημαντικά βάρη στη ζωή σου αγαπημένε Αιγόκερε μέσα στο 2024. Ο Πλούτωνας για το μεγαλύτερο μέρος του θα βρίσκεται στον Υδροχόο απαιτώντας από εσένα να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στην ύλη, τις ηθικές αξίες, την αισθηματική σταθερότητα. Περνάς σε μία περίοδο που παύουν πια να σε απασχολούν έντονοι προβληματισμοί της ζωής σε όλους τους τομείς. Απαιτούνται όμως καθοριστικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν στη διαβίωση, την οικονομική ευρωστία, την προσωπική σου ζωή και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου για δυόμισι περίπου μήνες, από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα περίπου Νοεμβρίου, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Βρίσκεσαι σε μία απορία οριστικών αλλαγών και αποφάσεων που δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστα σχέσεις, συνεργασίες, οικογενειακό περιβάλλον, δημόσια εικόνα. Άλλωστε είναι βέβαιο ότι μέσα από πιθανές δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζεις οδηγείσαι στην προσωπική σου αναγέννηση καθώς κομμάτια του εαυτού σου που πια δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σου μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο Κρόνος από τους ιχθύες σε βοηθά να οριοθετηθείς στο κοντινό περιβάλλον και να δομήσεις σχέσεις που θα είναι ουσιαστικές. Ξεκαθαρίζεις με ποια πρόσωπα θα πορευτείς από δω και στο εξής και ποια θα αφήσεις πίσω σου αφού δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου. Παράλληλα, έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς επαγγελματικά με το εμπόριο και την επικοινωνία, δρομολογώντας συνεργασίες που θα είναι μακροχρόνιες και αποδοτικές. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά και καλός σχεδιασμός.

Σπουδαίο ρόλο σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο θα παίξουν οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) που θα σε ωθήσουν να αναγνωρίσεις πληγές του παρελθόντος, να προχωρήσεις σε καινούργιες καταστάσεις, να ξεπεράσεις προσωπικές δυσκολίες μέσα από αλλαγές και έντονες καταστάσεις. Η επιρροή τους στη ζωή σου θα είναι καρμική και θα σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής για την εξέλιξη της καριέρας σου αλλά και για αποφάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ο Δίας κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου λειτουργώντας αναζωογονητικά στον έρωτα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις στην σχέση σου και να απολαύσεις στιγμές χαράς και αισθησιασμού με το πρόσωπο που αγαπάς. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να βρεις το ταίρι της ζωής σου καθώς πολλοί θα είναι οι “μνηστήρες” που θα σε προσεγγίσουν επιθυμώντας να κερδίσουν την θέση στη ζωή σου.

Στο τέλος Μαΐου ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους επιταχύνοντας τα πράγματα στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα. Είναι πιθανό να επιβαρυνθείς περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες που θα σε κουράσουν και θα προκαλέσουν άγχος. Απαραίτητο είναι όμως να έχεις στο μυαλό σου ότι παράλληλα σε προστατεύει από δύσκολες στιγμές καθώς με την εύνοια του είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει περίπτωση, για παράδειγμα, να χάσεις τη δουλειά σου ή να βρεθείς σε δύσκολη θέση από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον συναδελφικό περίγυρο.

Τα αισθηματικά του Αιγόκερω το 2024

Ο Ουρανός κινείται στον Ταύρο απαιτώντας από εσένα να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αγάπη και την προσωπική σου ζωή. Νοοτροπίες και προκαταλήψεις του παρελθόντος δεν σου ταιριάζουν πλέον και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεσαι και επιδιώκεις να αλλάξεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν θυελλώδεις νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα κορυφώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό. Καλά θα κάνεις να απολαύσεις κάθε στιγμή που μπορεί να σου προσφέρουν, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ρευστότητα της περιόδου και την αστάθεια που μπορεί να προκαλέσουν οι γνωριμίες αυτές.

Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου μπορείς να χαρείς το αισθηματικό παιχνίδι, την αποδοχή, τον θαυμασμό των άλλων. Είναι γεγονός ότι μαγνητίζεις τα βλέμματα και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις το απαραίτητο βήμα που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου και να χαρείς τον έρωτά όπως πραγματικά επιθυμείς. Πρώτα και πάνω από όλα οφείλεις να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου γιατί είναι το σημείο καμπής που θα οδηγήσει σε όμορφες σχέσεις που σε καλύπτουν και σε ικανοποιούν απόλυτα.

Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου έχεις την δυνατότητα να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία κατανοώντας το ταίρι σου και δείχνοντας θετική διάθεση. Με αυτή σου τη στάση μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα και να διαμορφώσεις μία νέα κατάσταση που θα χαρείς μαζί με το πρόσωπο που έχεις επιλέξει. Διασκέδαση, ευτυχία, δημιουργικότητα ανανεώνουν την σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσει σε επόμενο στάδιο.

Δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσεις σε προσωπικό επίπεδο από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Νοεμβρίου καθώς ο Άρης θα κινείται στον Καρκίνο, το πολικό σου ζώδιο. Η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που αγαπάς. Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για να αποκρούσεις εριστικές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, που αρχικά θα σε απογοητεύσουν, για να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή. Διαφορετικά, η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες και ρήξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο αισθηματικό πεδίο.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τέλος Ιανουαρίου μέχρι μέσα περίπου Φεβρουαρίου δίνει την ευκαιρία να βγεις και να κατακτήσεις τους πάντες με την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο σου. Απαραίτητο είναι όμως να μην συμπεριφέρεσαι εγωκεντρικά απογοητεύοντας με την συμπεριφορά σου τον σύντροφο η νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου.

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο από μέσα Ιουνίου μέχρι μέσα περίπου Ιουλίου απογειώνει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Αναγνωρίζεις την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν διστάζεις να συνδεθείς με πρόσωπο που μπορεί να την προσφέρει. Η μετακίνηση της στον Λέοντα και η παραμονή της μέχρι αρχές Αυγούστου εκτοξεύει το πάθος στα ύψη καθώς η λίμπιντο σου απογειώνεται και αποζητά την απόλυτη συγχώνευση με το πρόσωπο που αγαπάς. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Αιγόκερω το 2024

Ο Πλούτωνας αφήνει το ζώδιό σου στις 21.01 και περνάει στον Υδροχόο οδηγώντας σε μία μακροχρόνια περίοδο επαναπροσδιορισμού των αξιών και της διαχείρισης των υλικών αγαθών. Περνάς σε ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα αντιληφθείς ότι η εξάρτηση από την ύλη δεν καλύπτει βαθύτερες ανάγκες σου. Οι συνειδητοποιήσεις έρχονται μέσα από δυσκολίες, αναστάτωση και ανασφάλεια που μπορεί να δημιουργηθεί στο πεδίο των οικονομικών σου. Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για να προσαρμοστείς σε καινούργια δεδομένα που θα σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις τα κεκτημένα και τα υλικά αγαθά που ήδη έχεις στη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέα ανοίγματα γιατί είναι εύκολο να υπάρχουν εναλλαγές μεταξύ μεγάλων κερδών και μεγάλων απωλειών.

Αφουγκράσου την διαίσθηση σου και λειτούργησε συντηρητικά μακριά από οικονομικές υπερβολές που θα σου στοιχίσουν. Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) αναδεικνύουν καταστάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό και ωριμότητα. Προβλήματα του παρελθόντος και ζητήματα μειονεξίας έρχονται και πάλι στο φως, είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από ότι νιώθεις ότι μπορεί να μπει εμπόδιο στην εξέλιξη σου. Παράλληλα είναι επιτακτική ανάγκη να προετοιμαστείς για αλλαγές, για νέες καταστάσεις και οριστικό κλείσιμο κύκλων που θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε νέα μονοπάτια στο πεδίο της καριέρας.

Ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους από τέλος Μαΐου και μετά αυξάνοντας τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες σημαντικό βαθμό. Οφείλεις να λειτουργήσεις προγραμματισμένα για να ανταπεξέλθεις σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οικονομικές απολαβές δεν είναι αντίστοιχες των προσπαθειών που καταβάλλεις. Οφείλεις να κάνεις υπομονή γιατί μακροπρόθεσμα είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθείς για την εργατικότητα και την υπεύθυνη στάση σου.

Πολλαπλασιάζονται οι εργασιακές υποχρεώσεις από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου αφού ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους και απαιτεί μεγαλύτερη αποδοτικότητα στον χώρο της δουλειάς. Είναι σημαντικό να φροντίσεις τον χρόνο σου ώστε να είσαι ακριβής και αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει. Άγχος και εμμονές δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Απέφυγε κάθε αντιδικία που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει από τον στόχο σου.

Με τον Άρη να κινείται στον Καρκίνο από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Νοεμβρίου οι επιθετικές συμπεριφορές των συνεργατών σου μπορεί να οδηγήσουν σε οριακό σημείο τις σχέσεις σας. Πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να συγκρουστείς μετωπικά ή αν επιθυμείς να προστατεύσεις συνεργασίες που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα