Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Αγαπημένε Παρθένε οι επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο και το 2024. Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες δεν μπορεί να αφήσει τα πράγματα ως είχαν στο παρελθόν καθώς γεγονότα και συμπεριφορές οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα.

Ο Ποσειδώνας διελαύνει στους Ιχθύες επηρεάζοντας τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο. Η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που δεν μπορείς να διακρίνεις ευθύς εξαρχής. Αργά ή γρήγορα όμως οι ψευδαισθήσεις καταλύονται και έρχεσαι αντιμέτωπος με την ωμή πραγματικότητα που σε απογοητεύει. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτείς το ένστικτο και τη λογική σου, αποφεύγοντας να παρασυρθείς από συναισθηματικές εξάρσεις και αυταπάτες που δεν επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα ως έχει. Πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν είναι πιθανό να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου, κράτησε μικρό καλάθι γιατί μόνο ο χρόνος θα δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21.01 επηρεάσει άμεσα την καθημερινότητα και την εργασία σου. Καλείσαι τα επόμενα χρόνια σε μία ριζική αναθεώρηση των δομημένων συνηθειών σου, κάτι που δεν είναι εύκολο για εσένα. Αν δεν σε ικανοποιεί η δουλειά σου είναι βέβαιο ότι δεν θα επιβιώσει αυτής της διέλευσης. Θα προχωρήσεις σε αλλαγές που αρχικά θα φαίνονται βουνό, όμως μακροπρόθεσμα θα κατανοήσεις τα οφέλη τους. Παράλληλα, οφείλεις να προσέξεις τον εαυτό σου υιοθετώντας ένα υγιέστερο τρόπο ζωής και διατροφής.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες τεστάρει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σχέσεις με γερά θεμέλια μπορεί να υποστούν τριγμούς, είναι όμως βέβαιο ότι θα επιβιώσουν. Σχέσεις που θεμελιώθηκαν σαθρά δεν έχουν ελπίδα και αυτό θα το συνειδητοποιήσεις εντός του 2024. Ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες και σύντροφο μπορεί να οδηγήσουν στην ολοκλήρωση κύκλων που θα έχουν προσωρινά ψυχικό κόστος, μακροπρόθεσμα όμως θα επιδράσουν θετικά στη ζωή σου.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου σε γεμίζει αισιοδοξία και βοηθά να ξεπεράσεις τις δυσκολίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου είναι έντονη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε νέα μορφωτικά ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου θα επιδράσει θετικά στην επαγγελματική σου ζωή. Σπουδαίες προτάσεις και επιλογές σου δίνουν την δυνατότητα να διακριθείς για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα σου. Τέλος, παίρνεις μία πρώτη γεύση των καρμικών αλλαγών που θα υπάρξουν στις σχέσεις σου.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 18.09 αναδεικνύει τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές με τις οποίες προχώρησες σε επιλογές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ξεκαθαρίσματα και απομακρύνσεις από συνεργάτες και σύντροφο είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεφύγεις από τις ψευδαισθήσεις και να λειτουργήσεις ρεαλιστικά στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Προσοχή σε πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν γιατί το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν πτυχές του εαυτού τους ή να έχουν κρυφά κίνητρα που δεν θα σε ευνοήσουν.

Τα αισθηματικά του Παρθένου το 2024

Με τον Ποσειδώνα να κινείται στους Ιχθύες επηρεάζοντας την προσωπική σου ζωή είναι εύκολο να παρασυρθείς σε μία σχέση που θα την πλάσεις όπως θέλεις στο μυαλό σου. Θα απέχει όμως παρασάγγας από την πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που οφείλεις να έχεις το νου σου. Ακόμα, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα δημιουργήσουν μία επίπλαστη εικόνα για τον εαυτό τους προσπαθώντας να σε κερδίσουν.

Είναι σημαντικό να μην επενδύσεις ευθύς εξαρχής σε μία σχέση, δίνοντας χρόνο για να γνωρίσεις τον άλλον και να κατανοήσεις αν είναι πραγματικά ειλικρινής απέναντί σου. Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες προκαλεί αναταράξεις στις σχέσεις επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο. Η προσωπική σου ζωή δοκιμάζεται καθώς είναι πια εμφανείς οι αδυναμίες και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην σχέση σου. Απαιτείται άμεση αντίδραση και επίλυση των οποίων προβλημάτων γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα επιβιώσει η ήδη υπάρχουσα σχέση σου και θα ευοδώσει τα μέγιστα. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις σε επιλογές που αρχικά φαντάζουν δύσκολες, είναι όμως απαραίτητες γιατί θα σου επιτρέψουν να πάρεις απόσταση από καταστάσεις που πια δεν εξυπηρετούν την προσωπική σου εξέλιξη.

Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 18.09 αφού μέσω γεγονότων και καταστάσεων έρχεσαι αντιμέτωπος με συμπεριφορές που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Καταλύονται οι αυταπάτες και καλείσαι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα κατάματα, αφήνοντας στο περιθώριο κάθε ωραιοποίηση που διαστρεβλώνει την εικόνα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι ιδανικές για εσένα. Όμως είναι πιθανό να δυσκολευτείς να το διακρίνεις και αυτό θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε απογοήτευση και πληγές.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου φέρνει στο πλευρό σου πρόσωπα που μπορεί να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου στον έρωτα. Νέες γνωριμίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με διαφορετικές πολιτισμικές βάσεις σε ενθουσιάζουν και σου δίνουν την δυνατότητα να εξελιχθείς απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στην αγάπη. Ταξίδια και διασκέδαση μαλακώνουν τις δυσκολίες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Η αισιοδοξία είναι το όπλο με το οποίο αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση με το ταίρι σου.

Ο Άρης θα κινείται στους Ιχθύες από το τέλος Μαρτίου μέχρι το τέλος Απριλίου αυξάνοντας τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα του συντρόφου σου. Καλά θα κάνεις να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις οδηγώντας την σχέση σου στα άκρα. Με ψυχραιμία και ωριμότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε επίθεση προστατεύοντας την προσωπική σου ζωή από τα χειρότερα.

Από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τις αρχές Απριλίου ευεργετικά λειτουργεί η Αφροδίτη από τους Ιχθύες που σε βοηθά να εξισορροπήσεις τις αντιξοότητες και να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπό σου. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζονται από την εξωστρέφεια και τη γοητεία σου.

Τον Αύγουστο η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου καθιστώντας σε πρωταγωνιστή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πολλοί θα είναι «θύματα» της γοητείας σου, απέφυγε όμως εγωκεντρικές συμπεριφορές που τελικά θα ενοχλήσουν έντονα. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Παρθένου το 2024

Προσεκτικές επιλογές θα πρέπει να πραγματοποιήσεις ο γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο γιατί ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες επηρεάζει την κρίση σου. Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις ποιες είναι οι συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν και θα προκαλέσουν προβλήματα.

Με τον Κρόνο να κινείται στους Ιχθύες ο γεννημένος στο δεύτερο δεκαήμερο έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα σε επίπεδο συνεργασιών. Αναγνωρίζεις πια ότι πρόσωπα με τα οποία συμπλέεις στον επαγγελματικό χώρο δεν μπορούν να σου προσφέρουν τα αναμενόμενα και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο οριστικό τέλος συνεργασιών και επαγγελματικών σχέσεων. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις που σου ταιριάζουν. Για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα όμως απαιτείται σκληρή προσπάθεια από την πλευρά σου, δουλειά και ωριμότητα σε κάθε βήμα.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 18.09 είναι πιθανό να ρίξει τίτλους τέλους σε συνεργασίες καθώς ξεσκεπάζονται πια τα πραγματικά κίνητρα των προσώπων με τα οποία έχεις εμπλακεί επαγγελματικά.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) σε καλούν να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα που οφείλεις να τακτοποιήσεις δείχνοντας ωριμότητα και εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου που δεν θα σε προδώσει. Νέες οικονομικές ευκαιρίες και επιχειρηματικές προτάσεις μπορεί να παίξουν καρμικό ρόλο στην οικονομική σου ευρωστία.

Ο Δίας από τον Ταύρο λειτουργεί ευνοϊκά για επαγγελματικές ευκαιρίες και ανοίγματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αξιοποίησε τις προτάσεις που σου γίνονται γιατί είναι πιθανό να φέρουν την επιτυχία. Το πέρασμα του στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου βοηθά να αναγνωριστείς και να καταξιωθείς στον επαγγελματικό χώρο. Πολλοί θα σε θαυμάσουν για την αυτοπεποίθηση και τον επαγγελματισμό σου και θα σε προσεγγίσουν με προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Προσοχή σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν έντονα.

Με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου επιβαρύνεσαι με περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις στο επαγγελματικό πεδίο. Άγχος και κούραση κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εντάσεις με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στην καριέρα σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να εμπλακείς σε κόντρες που τελικά δεν θα εξελιχθούν θετικά για εσένα.


 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα