Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Μία χρονιά έντονων συγκινήσεων είναι το 2024 για εσένα αγαπημένε Τοξότη. Μέσα από δύσκολες στιγμές και προκλήσεις καλείσαι να ωριμάσεις και να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε πιέσουν, όμως θα σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου με κάθε τρόπο.

Η μετακίνηση που θα επηρεάσει άμεσα  τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον είναι αυτή του Πλούτωνα στον υδροχόο στις 21.01. Μπαίνεις σε μία περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμού του στενού σου περίγυρου. Σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητούς φίλους αναμορφώνονται καθώς αλλάζουν οριστικά. Είναι πιθανό να απομακρυνθείς από πρόσωπα που ένιωθες μέχρι τώρα κοντά σου καθώς συνειδητοποιείς ότι η παρουσία τους στη ζωή σου μπορεί να είναι τοξική.

Ο Ποσειδώνας κινείται στους Ιχθύες, επηρεάζοντας τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, προκαλώντας σύγχυση σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Καταλύονται οι ψευδαισθήσεις και αυτό σε φέρνει σε επαφή με πληγές και απογοήτευση που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι σχέσεις με τους οικείους σου βρίσκονται σε απόλυτη αποσύνθεση. Όμως μέσα από αυτή την διαδικασία καλείσαι να προχωρήσεις σε συνειδητοποιήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία νέα αυτοπεποίθηση και να θεμελιώσεις σχέσεις που είναι ουσιαστικές και ειλικρινείς.

Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο δεύτερο δεκαήμερο επιφορτίζοντάς σε με ευθύνες και υποχρεώσεις της οικογένειας. Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της και δεν σου επιτρέπει να κοινωνικοποιηθείς με ευκολία καθώς έρχεσαι σε επαφή με συνειδητοποιήσεις που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Ξεκαθαρίσματα σε υποθέσεις και σχέσεις είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς μέσα από την πίεση και τις ευθύνες αναγνωρίσεις ποια πρόσωπα είναι κοντά σου και ποια καπηλεύονται την βοήθεια που προσφέρεις.

Καθοριστικής σημασίας για την προσωπική ζωή και τις φιλικές σχέσεις θα είναι οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10). Ζητήματα καρμικότητας αναδεικνύονται μέσα από συμπεριφορές και υποθέσεις που σε βοηθούν να αναγνωρίσεις τοξικές καταστάσεις που πιθανά βιώνεις. Πρόσωπα που προσπαθούν να σε επηρεάσουν κατά το δοκούν μέσα από το φιλικό περιβάλλον φαίνεται πια να μένουν στο παρελθόν, ενώ παράλληλα δεν διστάζεις να αλλάξεις πορεία πλεύσης στην αγάπη επιδιώκοντας να βιώσεις κάτι μοναδικό που θα επουλώσει τις πληγές σου.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 κλείνει κύκλους σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκαθαρίζουν μπροστά στα μάτια σου πρόσωπα και συμπεριφορές και αυτό μπορεί αρχικά να φέρει απογοήτευση, όμως επί της ουσίας σου αφήνει το περιθώριο να πάρεις αποστάσεις και να κλείσεις κεφάλαια που δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις το βηματισμό σου.

Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να προσπαθήσεις πολλαπλώς για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει στο χώρο της δουλειάς. Η κούραση είναι δεδομένη, βέβαια καλό είναι να θεωρείς επίσης δεδομένη και την προστασία στο επαγγελματικό περιβάλλον που σε βοηθά να αποφύγεις τριγμούς και δυσκολίες.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους τέλος Μαΐου επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Με τον Δία να διελαύνει τον έβδομο ηλιακό σου οίκο αναγνωρίζεις ότι έρχονται στη ζωή σου πρόσωπα για να σε εξελίξουν και να λειτουργήσουν θετικά για εσένα. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου είναι πιθανό να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα την απογειώσουν και θα την οδηγήσουν σε ένα νέο εξελικτικό στάδιο.

Τα αισθηματικά του Τοξότη το 2024

Το 2024 είναι μία χρονιά που μπορεί να έχει καρμικό αποτύπωμα στην προσωπική σου ζωή. Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10)σε καλούν να αναγνωρίσεις την ανάγκη να επουλώσεις τις πληγές σου στον έρωτα. Έρχεσαι σε επαφή με το αίσθημα της ελευθερίας που πολλές φορές δεν σου επιτρέπει να δεσμευτείς καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι περιορίζεσαι σε μία κατάσταση. Αντιλαμβάνεσαι ότι το συγκεκριμένο σκεπτικό αποτελεί μία παρωχημένη στάση ζωής που δεν σου επιτρέπει να συνδεθείς επί της ουσίας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Μέσα όμως από τις δυσκολίες και την εσωτερική διεργασία που υπάρχει αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επενδύσεις σε μία σχέση και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό βρίσκοντας έναν σύμμαχο στη ζωή που σου ταιριάζει απόλυτα.

Η διέλευση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη την προσωπική ζωή του γεννημένου στο τρίτο δεκαήμερο. Οι αρχικές αυταπάτες αφήνουν την θέση τους στην απογοήτευση καθώς έρχεσαι σε επαφή με την πραγματικότητα με απότομο τρόπο. Άφησε τις ψευδαισθήσεις στο περιθώριο προσπαθώντας να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πρόσωπα που μπορεί να καπηλευτούν την ψυχή σου.

Με τον Κρόνο να κινείται στους Ιχθύες, επηρεαζόταν τον γεννημένο το δεύτερο δεκαήμερο, ξεκαθαρίσματα μέσα από έντονα συναισθήματα αλλάζουν την πραγματικότητα στην αισθηματική σου ζωή. Η πίεση είναι έντονη καθώς αναγνωρίζεις ότι είναι εύκολο να εγκλωβιστείς σε μία σχέση που δεν σου ταιριάζει.

Ευεργετικά θα λειτουργήσει η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου αφού σε βοηθά να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να κοινωνικοποιηθείς με μεγαλύτερη ευκολία. Οι συναναστροφές και οι έξοδοι δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό σκηνικό για μία νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου πιθανές είναι οι αποφάσεις που θα της δώσουν διαφορετικό χαρακτήρα και θα την βοηθήσουν να εξελιχθεί στην πορεία του χρόνου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις από τέλος περίπου Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου καθώς ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους και θα αυξάνει την ένταση με το ταίρι σου. Σπασμωδικές κινήσεις και νευρικότητα δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν, όμως καλείσαι να δείξεις ωριμότητα και να αποκρούσεις κάθε είδους επίθεση με επιτυχία.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τέλος Μαΐου μέχρι μέσα περίπου Ιουνίου απογειώνει τη γοητεία και τη λάμψη σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα νέο δεσμό που σου χαρίζει μοναδικές απολαύσεις. Η μετακίνηση της στον Καρκίνο στα μέσα Ιουνίου εντείνει τον αισθησιασμό απογειώνοντας τη λίμπιντο και την ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου. Φωτεινή περίοδο για την προσωπική σου ζωή είναι και αυτή όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από μέσα Οκτωβρίου μέχρι μέσα Νοεμβρίου δίνοντας σου ώθηση και αυτοπεποίθηση. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Τοξότη το 2024

Με τον Πλούτωνα να περνάει στον Υδροχόο μπαίνεις σε μία διαδικασία νέων επαγγελματικών διαδρομών. Το κυνήγι του εμπορίου και της επικοινωνίας μπορεί να αποτελέσει ένα πεδίο δράσης που θα αποδώσει σημαντικά οφέλη τόσο σε επίπεδο αναγνώρισης όσο και σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές. Πιθανό είναι ακόμα να εμπλακείς επαγγελματικά σε νέα μονοπάτια που αφορούν γνωστικά αντικείμενα, αγοραπωλησίες μεταφορικών μέσων και δημόσιες σχέσεις καθώς διεισδυτικότητα και γρήγορη αντίληψη σε βοηθούν να διακρίνεις τις ευκαιρίες που μπορούν να απογειώσουν την καριέρα σου.

Ο Ουρανός κινείται στον Ταύρο καλώντας σε να πάρεις ρίσκα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις σε επιλογές που σου ταιριάζουν. Πιθανό είναι να αιφνιδιάσεις το περιβάλλον σου με αποφάσεις γιατί έχεις την διάθεση να λειτουργήσεις επαναστατικά και πρωτοποριακά μπαίνοντας σε επαγγελματικούς δρόμους που είναι εναλλακτικοί και πρωτότυποι.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 σε καλεί να αναγνωρίσεις λάθη του παρελθόντος που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν. Πιθανό είναι να εμπιστεύτηκες πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο που τελικά σε πλήγωσαν με την στάση τους. Η αναγνώριση κάθε λάθος μπορεί αρχικά να πονάει, όμως επί της ουσίας σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη στασιμότητα και να προχωρήσεις σε επόμενα βήματα. Αφήνεις πίσω σου όσους εκμεταλλεύτηκαν την καλοπιστία και την εμπιστοσύνη σου.

Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες λειτουργεί πιεστικά για τις συνεργασίες σου. Αναγνωρίζεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο εσωτερικών αλλαγών που δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη την επαγγελματική σου ζωή. Ευθύνες και συνειδητοποιήσεις μπορεί να οδηγήσουν στο οριστικό κλείσιμο συνεργασιών που νιώθεις ότι πια έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους χαρίζοντας σου την εύνοια του αφού φέρνει στο πλευρό σου πρόσωπα που μπορούν να διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες με προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Μπαίνεις σε μία περίοδο νέων γνωριμιών που θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στον επαγγελματικό τομέα σε σημαντικό βαθμό.

Κόντρες και αντιδικίες μπορεί να υπάρξουν από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου καθώς ο Άρης θα κινείται στους Διδύμους. Ανταγωνισμός, εμπάθεια και επιθετικότητα κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν αποσταθεροποίηση σε συνεργασίες που έχουν καθοριστικό χαρακτήρα στη ζωή σου. Λειτούργησε με ψυχραιμία αποφεύγοντας να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα που επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα