Ο Λέων το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Λέων 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Λέων 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας και στον τρόπο σκέψης σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα έχει επίδραση στη συμπεριφορά σας, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, θα θελήσετε να υπερισχύσετε, να κατακτήσετε και να δείξετε με έντονο τρόπο την δυναμική της προσωπικότητας σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα διαφοροποιήσουν την πορεία των επαφών.  Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι  ενθουσιασμοί, δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο  διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις. Ο Δίας στους Ιχθείς σας φέρνει ανοίγματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, ίσως να ανακαλύψετε και μία νέα πηγή εσόδων.  Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για να δώσετε καινούργια ώθηση στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε τη δυνατότητα προσεγγίσετε να ερωτευτείτε και να προχωρήσετε σε μία ουσιαστική σχέση.

Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, οργανώστε τα πλάνα σας, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η Ηλιακή και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις, δεν θα λείψουν τα συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Η Σεληνιακή και Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, ουσιαστικές και δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε.  Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής, δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προσοχή στις συνεργασίες σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, καλλιεργήστε την υπομονή σας

ΛΕΩΝ - 2022
ΛΕΩΝ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Η εσωτερική ένταση που θα βιώσετε θα σας ωθήσει σε ριζικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, ανάγκη σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές και τοξικές σχέσεις. Θα έχετε τη δύναμη να τερματίσετε την πορεία σας με άτομα που νιώθετε πως δεν μπορούν να σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας δώσει την ώθηση να κινηθείτε απελευθερωμένα δυναμικά ίσως και κάπως ριζοσπαστικά. Επιθυμία σας θα είναι να βρίσκεστε μέσα σε μία σχέση που να μπορείτε να περάσετε ευχάριστα δημιουργικά αλλά ταυτοχρόνως να έχετε την δυνατότητα να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς πιέσεις και εξαναγκαστικές υποσχέσεις. Κατά τη διάρκεια του έτους οι τέσσερις εκλείψεις θα τονώσουν την ανάγκη σας για σταθερότητα και συναισθηματική ηρεμία. Καθοριστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, τόσο οι σκέψεις σας όσο και το συναίσθημα σας θα έχουν βάθος και έκταση, συνεπώς οι ενέργειές σας θα είναι συνειδητοποιημένες. Θα είστε σε θέση να τερματίσετε τις αρνητικές σχέσεις και να απομακρυνθείτε οριστικά από πρόσωπα που σας φορτίζουν αρνητικά.

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πιο προσωπική έκταση. Αν θέλετε να δώσετε μία καινούργια τροπή στην προσωπική σας ζωή και να προχωρήσετε σε νέα σχέση ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις σας και από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καινούργιες ευκαιρίες. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα