ΠΑΡΘΕΝΟΣ ~ Τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.5 (13 votes)
Ομάδα του Zwdia24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι δίνουν πάντα προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες και η βαθιά ανθρωπιστική τους φύση τούς κάνει ένα από τα πιο δοτικά ζώδια του ζωδιακού, γι’ αυτό συνδέονται άλλωστε και με την έννοια της προσφοράς. Η μεθοδική προσέγγισή τους στη ζωή, εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Είναι δοτικοί, αλλά και επιφυλακτικοί.

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο της Γης, λογική και πραγματίστρια. Αγαπά την οργάνωση, την τάξη και της είναι απαραίτητο να νιώθει παραγωγική και χρήσιμη. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Ήλιο τους στο ζώδιο της Παρθένου, έχουν πολύ οργανωμένη ζωή και, ακόμη κι αν είναι ακατάστατοι στην καθημερινότητά τους, οι ιδέες και οι στόχοι τους είναι σε αυστηρά καθορισμένα πλαίσια στο μυαλό τους.

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου, αυτό το ζώδιο έχει καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της ομιλίας και της γραφής, καθώς και όλες τις άλλες μορφές επικοινωνίας. Το ζώδιο είναι συχνά παρεξηγημένο, λόγω του συμβολισμού της ονομασίας του, όμως αυτό απλώς σημαίνει πως η Παρθένος βιώνει τα πάντα για πρώτη φορά. Όσοι έχουν τον Ήλιο τους στην Παρθένο είναι εξυπηρετικοί και θέλουν να ευχαριστήσουν τους άλλους, γι 'αυτό και το επάγγελμα του νοσοκόμου/νοσηλευτή απαντάται συχνά στο ζώδιο αυτό. Στα αρνητικά του ζωδίου, είναι η τάση να γίνεται επικριτικό ή υπερβολικά νευρικό και αγχώδες. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24