ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ Τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.1 (8 votes)
Ομάδα του Zwdia24

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο του επαγγελματισμού και των παραδοσιακών αξιών. Είναι πρακτικό ζώδιο και θεωρείται ότι είναι το πιο σοβαρό του ζωδιακού κύκλου. Διαθέτει μια ανεξαρτησία που επιτρέπει σημαντική πρόοδο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Ως ζώδιο της Γης, ο Αιγόκερως είναι οργανωτικός, πραγματιστής και προσγειωμένος. Διατηρεί αυτοέλεγχο και έχει διοικητικές ικανότητες.

Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερου και αντιπροσωπεύει κάθε είδους περιορισμό. Η επιρροή του Κρόνου καθιστά τους Αιγόκερους γεννημένους για να υλοποιούν στόχους και να αναλαμβάνουν ευθύνες, ενώ το ζώδιο έχει μια εξαιρετική ικανότητα να αποταμιεύει. Προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή μόνο με την εμπειρία τους.

Ο Αιγόκερως συχνά έχει δυσκολία στο να αποδεχθεί τη διαφορετικότητα των άλλων, και σε αυτές τις περιπτώσεις τού δημιουργείται η ανάγκη να ελέγχει τους ανθρώπους ή να επιβάλει τις δικές του παραδοσιακές αξίες. Νομίζουν ότι είναι οι μόνοι που ξέρουν πώς να λύσουν ένα πρόβλημα, αλλά πρέπει να μάθουν να συγχωρούν, να επιτρέπουν στους άλλους να είναι αυτοί που είναι και να σταματήσουν να τους κρίνουν. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24