ΤΟΞΟΤΗΣ ~ Τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.8 (32 votes)
Ομάδα του Zwdia24

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περίεργος και ενεργητικός, ο Τοξότης είναι ο μεγαλύτερος εξερευνητής του ζωδιακού. Το ανοιχτό μυαλό του και η φιλοσοφική θεώρησή του στα πράγματα, τον παρακινεί να περιπλανάται, αναζητώντας το νόημα της ζωής. Ο Τοξότης είναι εξωστρεφής, αισιόδοξος και ενθουσιώδης. Του αρέσουν οι αλλαγές και σκοπός του είναι να μετατρέψει τις σκέψεις του σε στοχευόμενη ενέργεια. Το ζώδιο αυτό θα κάνει τα πάντα για να επιτύχει τους στόχους του.

Όπως και τα άλλα ζώδια της φωτιάς, ο Τοξότης είναι παθιασμένος και έχει την ανάγκη να αλληλεπιδρά συνεχώς με τον εξωτερικό κόσμο, για να γεμίσει εμπειρίες. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Δίας, ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος, ο οποίος συμβολίζει την ανάπτυξη και την επέκταση. Ο ενθουσιασμός τους δεν έχει όρια και, ως εκ τούτου, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Ήλιο τους στο ζώδιο του Τοξότη έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και έντονη περιέργεια.

Η ελευθερία είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός τους, γι’ αυτό αγαπούν τα ταξίδια και διψούν να εξερευνήσουν διαφορετικές κουλτούρες και φιλοσοφίες. Λόγω της ειλικρίνειάς τους, οι Τοξότες είναι συχνά ανυπόμονοι, ίσως και θρασείς, όταν θέλουν να πουν ή να κάνουν κάτι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μάθουν να εκφράζονται όσο το δυνατόν με διακριτικότητα. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24