ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ Τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.3 (6 votes)
Ομάδα του Zwdia24

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι δυναμικοί και παθιασμένοι άνθρωποι. Είναι αποφασιστικοί και τους αρέσει να ερευνούν τα πράγματα, μέχρι να φτάσουν στην αλήθεια. Με παραδοσιακό κυβερνήτη τους τον Άρη, είναι ηγετικές φυσιογνωμίες, με επίγνωση των καταστάσεων και επινοητικότητα.

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ζει για να βιώνει και να εκφράζει συναισθήματα. Παρά το γεγονός ότι τα συναισθήματα είναι πολύ σημαντικά για έναν Σκορπιό, αυτά εκδηλώνονται με διαφορετικό τρόπο από ό,τι στα άλλα ζώδια του νερού. Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι ο Σκορπιός θα κρατήσει μυστικά.

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του ζωδίου, είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Ο Σκορπιός έχει ήρεμο, άνετο στυλ και μυστηριώδη εμφάνιση, ενώ μερικές φορές δείχνει μεγαλύτερος ηλικιακά από ό,τι είναι. Είναι άριστοι ηγέτες, επειδή είναι πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. Οι Σκορπιοί μισούν την ανεντιμότητα, την ανειλικρίνεια και την προδοσία και μπορούν να γίνουν πολύ ζηλιάρηδες και καχύποπτοι, γι’ αυτό πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται πιο εύκολα σε διαφορετικές ανθρώπινες συμπεριφορές. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24