ΤΑΥΡΟΣ ~ Τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.9 (72 votes)
Ομάδα του Zwdia24

ΤΑΥΡΟΣ

Ισχυρός και υπομονετικός, ο Ταύρος είναι το ζώδιο που βρίσκεται στο στάδιο της συγκομιδής των καρπών που έσπειρε ο Κριός. Αγαπά ό,τι είναι όμορφο και συχνά, περιβάλλεται από υλικές απολαύσεις. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Ήλιο τους στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πολύ αισθησιακοί και αισθαντικοί. Σταθερός και συντηρητικός, ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια, ενώ το πείσμα είναι ένα γνώρισμα που συχνά τον ωθεί στα άκρα.

Ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος είναι προσγειωμένος και ρεαλιστής. Συχνά, μπορεί να είναι υπερπροστατευτικός με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έχει μια εξαιρετική ικανότητα να κερδίζει χρήματα και θα επιμείνει στο στόχο του μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, που συμβολίζει την αγάπη, την έλξη, την ομορφιά και τη δημιουργικότητα. Έτσι, ο Ταύρος μπορεί να είναι εξαιρετικός διασκεδαστής, καλλιτέχνης και μάγειρας. Είναι πιστός και δεν αρέσκεται στις ξαφνικές αλλαγές. Αν και μερικοί εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να έχουν πολύ συντηρητικές απόψεις για τον κόσμο ή να είναι λάτρεις του χρήματος και των ανέσεων, καταφέρνουν να είναι η φωνή της λογικής σε κάθε χαοτική και προβληματική κατάσταση. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24