ΔΙΔΥΜΟΙ ~ Τα χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.9 (22 votes)
Ομάδα του Zwdia24

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφραστικοί και εύστροφοι, οι Δίδυμοι αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας και δεν είσαι ποτέ σίγουρος ποια από τις δύο θα αντιμετωπίσεις. Οι Δίδυμοι από τη μία είναι κοινωνικοί, επικοινωνιακοί και έτοιμοι για διασκέδαση, ενώ από την άλλη, μπορεί να γίνουν πολύ στοχαστικοί, ανήσυχοι ακόμα και αναποφάσιστοι.

Ως ζώδιο του αέρα, ασχολείται με όλες τις πτυχές του νου. Κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος είναι ένας πλανήτης που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη γραφή και τη διδασκαλία. Η συλλογή πληροφοριών είναι ζωτική ενέργεια για αυτούς και συχνά έχουν μια αίσθηση ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να ζήσουν όλα όσα θέλουν. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου γίνονται άριστοι συγγραφείς και δημοσιογράφοι. Μερικές φορές, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Ήλιο τους στο ζώδιο των Διδύμων, έχουν την αίσθηση ότι το άλλο τους μισό λείπει κι έτσι το αναζητούν μόνιμα μέσα από νέους φίλους, μέντορες ή και συναδέλφους.

Οι Δίδυμοι είναι ευέλικτοι, περίεργοι και θέλουν να βιώσουν τα πάντα εκεί έξω, έτσι ώστε η ζωή τους να μη γίνει ποτέ βαρετή. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24