Ο Τοξότης το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Τοξότης 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς ένταση θα φέρει στον συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε λίγο εκτός πραγματικότητας να ονειρευτείτε και να ταξιδέψετε σε νοητούς κόσμους.  Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κατάματα καταστάσεις που δημιουργούν ένταση και προβληματισμό.  Αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν ανασφάλεια. Ο Κρόνος στον Υδροχόο πρωτοποριακό θα κάνει τον τρόπο σκέψης σας, θα θελήσετε να κινηθείτε δυναμικά αυτόβουλα και ανεξάρτητα.  Ανάγκη σας θα είναι να ανανεώσετε τις επαφές τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τονώσετε την ψυχολογία σας, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας, οριοθετήστε το πείσμα και την ανυπομονησία.  Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προστατέψετε τα κεκτημένα και να κινηθείτε ισορροπημένα χωρίς υπερβολές.

Ο Δίας στους Ιχθείς θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και στις προσωπικές σχέσεις, ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε να προσφέρετε και να βοηθήσετε. Το πέρασμα του Δία στον Κριό φέρνει ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε, δεν αποκλείεται κάποιες επαφές να πάρουν και επαγγελματική έκταση.  Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ελκυστικότητα, δυναμισμός, οι προσεγγίσεις σας θα είναι απελευθερωμένες και ουσιαστικές, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους φέρνει συμβάντα που θα οδηγήσουν σε επαναξιολογήσεις και επαναπροσδιορισμούς.  Ίσως να αλλάξετε αποφάσεις και βλέψεις σχετικά με σχέσεις ή συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση, ίσως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ - 2022
ΤΟΞΟΤΗΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Έμφαση θα δώσετε στην προσωπική σας ζωή, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε συναισθηματικά. Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε την επικοινωνιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι μεθοδικός, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Σε τάξη θα είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας, δεν αποκλείεται οι βλέψεις σας να γίνουν πιο σοβαρές, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους ενδεχομένως να στρέψει το ενδιαφέρον σας σε παρελθοντικές σχέσεις, ίσως να υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα φέρουν στον δρόμο σας πρόσωπο από τα παλιά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση, στο χέρι σας θα είναι αν θα αποκοπείτε από το παρελθόν ή αν θα δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε δεσμό που είχε μείνει στη μέση.

Τον Μάιο και τον Οκτώβριο οι δύο εκλείψεις στον Σκορπιό θα σας επηρεάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και υποσυνείδητες φοβίες, προσοχή στις ανασφάλειες και στις εμμονές. Όσοι διατηρείτε σχέση ενδεχομένως να εμφανίσετε τάσεις κτητικότητας, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την αμφισβήτηση και την ζήλια, προσοχή στην προσκόλληση και στη συναισθηματική εξάρτηση. Η παρουσία του Δία στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες, θετικά συμβάντα θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα