Αστρολογικές Ετήσιες Προβλέψεις ζωδίων.

Μάθε τι εξελίξεις θα έχεις το νέο έτος, πως θα κυλήσει σε αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Διάβασε στις Αστρολογικές Ετήσιες Προβλέψεις ζωδίων όλα όσα θα συμβούν στη ζωή σου. Οι σημαντικότερες αστρολογικές όψεις και διελεύσεις συγκεντρωμένες από τους αστρολόγους μας στις Αστρολογικές Ετήσιες Προβλέψεις ζωδίων.

Ετήσιες Προβλέψεις ζωδίων διάλεξε το ζώδιό σου και διάβασε την αναλυτική πρόβλεψή σου:

Στην κατηγορία αυτη μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες όλες τις αστρολογικές όψεις που αφορούν το νέο έτος. Οι πιο σημαντικές διελεύσεις πλανητών, εκείνες οι όψεις που είναι ικανές να κρίνουν ή να αλλάξουν ριζικά τη ζωή κάποιου μέσα στο νέο έτος. Ας δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες προβλέψεων μπορεί να βρει κάποιος στις Ετήσιες Προβλέψεις ζωδίων.

Ετήσιες για αισθηματικά:

Στις ετησιες συγκεντρώνονται όλες οι όψεις που μπορούν να επηρεάσουν ένα ζώδιο στην αισθηματική του ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία ή σχέση; Θα ερωτευθείς; Άραγε τι εξελίξεις μπορείς να έχεις στη σχέση σου ή και στο γάμο σου;  Όλες οι διελεύσεις που είναι σε θέση  να δώσουν απαντήσεις για τις εξελίξεις στην αισθηματική ζωή των 12 ζωδίων για το νέο έτος. Υπάρχουν πολλές όψεις όπως για παράδειγμα το να δημιουργείτε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη ή με τον Άρη, αυτό αυτόματα επηρεάζει το ζώδιό σας φέρνοντας ευτυχισμένες στιγμές  και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.  Θα μπορούσαμε επίσης με την αστρολογία να επισημάνουμε τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια μέσα στο νέο έτος για να αποφευχθούν εντάσεις και προστριβές. Θα αποδειχθεί μια τυχερή χρονιά;

Ετήσιες Προβλέψεις για επαγγελματικά:

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε πλανητικές όψεις  που είναι σε θέση να επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα, όψεις που μπορούν να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές για τη δουλειά σας  ή και ακόμη στο να βρείτε μια νέα θέση εργασίας σε περίπτωση που ψάχνετε μέσα στο νέο έτος. Πλανητικές διελεύσεις που μπορούν να φέρουν άνοδο επαγγελματική ή να σας κάνουν γιατί όχι να διεκδικήσετε μια προαγωγή. Ταυτόχρονα η αστρολογία μας επισημαίνει τι είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή να προσέξουμε για να μην έχουμε προστριβές με ανώτερα άτομα και συναδέλφους. Λαμβάνοντας υπόψη την αστρολογία να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποδειχθεί μια πολύ τυχερή χρονιά.

Ετήσιες για οικονομικά:

Στην κατηγορία αυτή, οι αστρολόγοι μας αναλύουν αν το επιτρέπουν οι όψεις για το πως θα εξελιχθεί η οικονομική μας ζωή. Αν πρέπει να περιμένουμε χρήματα, αν θα έχουμε άνοδο στο εισόδημα μας, αν δεν πρέπει για κάποιο λόγο να δανείσουμε. Όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές ή όχι για τα οικονομικά μας και να μας οδηγήσουν σε ένα έτος ευφορίας και ευημερίας.

loading...