Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ταύρο έχουν μείνει πια στο παρελθόν και αυτό σε βοηθά να λειτουργήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου αγαπημένε Σκορπιέ. Παρ’ όλες τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών τώρα νιώθεις ότι ξέρεις που πατάς και που πηγαίνεις στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών και αυτό είναι καθοριστικό για την ψυχολογία σου.

Μία μετακίνηση που θα αλλάξει τη ζωή σου σταδιακά για τα επόμενα χρόνια είναι αυτή του Πλούτωνα που περνάει στον Υδροχόο στις 21.01. Καλείσαι να “ενηλικιωθείς” μέσα από δυσκολίες καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με παγιωμένες συμπεριφορές και πεποιθήσεις που σου έχει εμφυσήσει το οικογενειακό περιβάλλον. Ήρθε πια ο καιρός να αποτινάξεις από πάνω σου ότι νιώθεις ότι περιορίζει τις δυνατότητές σου και δεν αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου. Νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν βοηθούν να εξελιχθείς δεν μπορούν πια να σε συνοδεύουν στη ζωή σου. Παράλληλα μέσα από δύσκολες στιγμές και καταστάσεις μπαίνεις σε μία περίοδο “απογαλακτισμού” που αλλάζει τις σχέσεις σου με την οικογένεια.

Ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο μέσα από αιφνιδιαστικές γνωριμίες και απομακρύνσεις προσώπων που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν αφού σε φέρνουν σε επαφή με έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα.  Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές ρήξεις και απομακρύνσεις από πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή σου καθώς ήρθε η στιγμή να αφήσεις την τοξικότητα πίσω σου. Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθύες λειτουργεί υποστηρικτικά σε κάθε βήμα σου καθώς χαρίζει ωριμότητα, ψυχραιμία, αυτογνωσία. Απαιτείς και προσπαθείς να δομήσεις ουσιαστικές και σοβαρές σχέσεις στην αγάπη αφού δεν σε καλύπτουν πια οι επιφανειακές περιπέτειες. Παράλληλα, μπορείς να προχωρήσεις σε δημιουργικά ενδιαφέροντα εξελίσσοντας τα ταλέντα σου. Η θεμελίωση μιας νέας καριέρας μέσα από την τέχνη μπορεί πια να αποτελεί γεγονός.

Η παραμονή του Δία στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου χαρίζει εύνοια στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών καθώς φέρνει στη ζωή σου πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν πολλά με την παρουσία τους. Η εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέση σου, όπως η επισημοποίηση ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εντός του 2024.

Παράλληλα, έχεις στο πλευρό σου τα κατάλληλα άτομα σε επαγγελματικό επίπεδο που σε βοηθούν να προχωρήσεις σε νέες και ενδιαφέρουσες διαδρομές. Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου αποτελεί την απαρχή μιας περιόδου που θα λειτουργήσει αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Αφήνεις στο περιθώριο ανασφάλειες και απωθημένα ξεπερνώντας κάθε αρνητικό συναίσθημα και σκέψη.

Οι τρεις Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) μέσα στη χρονιά αναδεικνύουν ζητήματα στην καθημερινότητα, στη δουλειά, στον τρόπο ζωής σου. Απαιτούνται αλλαγές και αποκόλληση από συνήθειες του παρελθόντος που μπορεί να είναι επιβλαβής για εσένα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 αγγίζει την προσωπική σου ζωή. Έρχεσαι αντιμέτωπος με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θόλωναν το τοπίο και δεν σου επέτρεπαν να δεις με ξεκάθαρη μάτια ποιο πραγματικά είναι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. 

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις αρχές Δεκεμβρίου σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου εσωτερικών διεργασιών και αναζητήσεων που αφορούν τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Έρχεσαι σε επαφή με τις ουσιαστικές επιθυμίες σου και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει αργότερα σε επιλογές και αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στον επαγγελματικό περιβάλλον. 

Τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2024

Ο Ουρανός στον Ταύρο δεν μπορεί να αφήσει πια ανεπηρέαστο τον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα για τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο. Οι εναλλαγές προσώπων στη ζωή σου γίνονται με απότομο τρόπο καθώς εμφανίζονται αιφνιδιαστικά και εξαφανίζονται με τον ίδιο τρόπο από δίπλα σου. Η ρευστότητα είναι εμφανής και δεν σου επιτρέπει να εμπιστευτείς και να επενδύσεις σε πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή σου.

Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία αντιλαμβάνεσαι ότι τοξικότητα δεν χωράει πια στη ζωή σου και παίρνεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα που προσπαθούν να σε ελέγξουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που δεν αντέχουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη σχέση σου μαζί τους και θα προσπαθήσουν να αποκοπούν από εσένα ξαφνιάζοντας σε δυσάρεστα. Μέσα από εναλλαγές και συγκρούσεις αντιλαμβάνεσαι ότι απαιτείται μία διαφορετική θεώρηση και διαχείριση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων ώστε να είναι ουσιαστικές.

Ο Δίας κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου φέρνοντας στο πλευρό σου νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εξελίξεις και αποφάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να οδηγήσουν σε επόμενο στάδιο που θα ενθουσιάσει εσένα και το ταίρι σου. Μία νέα γνωριμία μπορεί να αποβεί καθοριστική για την προσωπική σου ζωή καθώς έρχεται για να σου χαρίσει ασφάλεια και μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού.

Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου εντείνει την ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου, μακριά από τοξικές συμπεριφορές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και αμφιβολίες. Πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν προκαλούν μοναδικά συναισθήματα και έντονο καρδιοχτύπι. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 αναδεικνύει τις αυταπάτες και τις συναισθηματικές υπερβολές που θολώνουν το τοπίο στην προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με τις ψευδαισθήσεις καθώς καταλύονται και βλέπεις το πραγματικό πρόσωπο του συντρόφου σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες γιατί είναι εύκολο να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις και να οδηγηθείς σε επιλογές που θα σε απογοητεύσουν.

Η παραμονή του Άρη στον Ταύρο από τις αρχές Ιουνίου μέχρι το τέλος περίπου Ιουλίου βάζει φωτιά στην προσωπική σου ζωή. Ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κρίσιμες στιγμές με τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Βοηθητικά θα λειτουργήσει η Αφροδίτη από τον Ταύρο από τέλος Απριλίου μέχρι τέλους περίπου Μαΐου καθώς λειτουργεί εξισορροπητικά και σε βοηθά να βρεις την αρμονία στη σχέση σου. Νέες γνωριμίες σε ενθουσιάζουν και σε βοηθούν να περάσεις σε επόμενο στάδιο στον αισθηματικό τομέα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στο τέλος Απριλίου σε βγάζει από την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια και σε καλεί να αναδείξεις την γοητεία και τη λάμψη σου με κάθε τρόπο. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Σκορπιού το 2024

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα έχει άμεση επιρροή και στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για τη δημιουργία της δικής σου δουλειάς που θα αλλάξουν ριζικά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Βέβαια, ήρθε η στιγμή να κατανοήσεις ότι κάθε τέτοια αλλαγή είναι απαραίτητο να γίνει έχοντας πλήρη συνείδηση του τι κάνεις και που κινείσαι.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις συνεργασίες σου καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει πια να ολοκληρωθούν. Τελματωμένες συνεργασίες είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν πια παρελθόν καθώς νιώθεις έτοιμος να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που δεν κατανοούν τις βλέψεις σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρχουν αιφνιδιαστικές απομακρύνσεις από συνεργάτες που θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα με τις κινήσεις τους. Δες την θετική πλευρά μέσα στην όλη δυσκολία καθώς δίνεται χώρος για νέες καταστάσεις που μπορεί να σου ταιριάζουν περισσότερο.

Με τον Δία στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου σημαντικές προτάσεις και επιλογές σε επαγγελματικό επίπεδο σου δίνουν την δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου και να διευρύνεις την επιρροή σου. Είναι πρόσωπα που εμπιστεύονται τις ικανότητές σου και επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σου με κάθε τρόπο. Η μετακίνησή του στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου λειτουργεί ευεργετικά σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και κληρονομικά ζητήματα. Έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις κάθε ζήτημα που σε απασχολεί προς όφελός σου, δημιουργώντας ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σου. Επιχειρηματικές κινήσεις είναι πιθανό να υπάρξουν αφού το ένστικτό σου είναι βέβαιο ότι σε καθοδηγεί στο κέρδος και την επιτυχία.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τις Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) καθώς αναδεικνύονται παρασκηνιακές διεργασίες, υπονομευτικές συμπεριφορές και προβλήματα στον χώρο της δουλειάς. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις κεφάλαια και να προχωρήσεις σε καινούργιες επιλογές που δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξεις τα προσόντα σου. Στις αρχές Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας σημαντικά τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις στον τομέα της καριέρας. Η ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο που αρχίζει στις 07.12 σε ωθεί μία περίοδο αναθεωρήσεων μέσα από καθυστερήσεις και δυσκολίες που προκαλούν ένταση. Θα είναι μία περίοδος βαθύτερων συνειδητοποιήσεων που είναι πιθανό να οδηγήσει σε καθοριστικές αποφάσεις και αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα